Barnaktiviteter Malmö

Roliga barnaktiviteter i Malmö

Malmö är en utmärkt stad för barnaktiviteter och det finns det något att göra för både små och stora barn. Det finns lekland, trampolinparker, temalekplatser med mera. Staden har också ett brett utbud av evenemang och arrangemang som är inriktade mot barn och familjer. 

Här kommer förslag på några roliga barnaktiviteter som finns i Malmö. 

Funnys äventyr - familjeaktivitet i Malmö

Funnys äventyr

Välkommen till Funnys Äventyr – ett kulturhus för barn där böcker och sagor blir verklighet! Hos oss kan du stiga in i en magisk sagovärld och leka hemma hos Alfons Åberg, Pettson & Findus, Mumin – och såklart Funny! Upplev en mysig åktur på vår magiska sagokarusell och se spännande pjäser i teaterladan.

Temalekplats - Barnaktiviteter i Malmö

Temalekplatser

Runt om i staden finns ett tjugotal olika temalekplatser. Det är en populär dagsaktivitet för våra minsta. Besök förslagsvis bondgårdslekplatsen, cirkuslekplatsen eller segla över dom sju haven på hav- och strandlekplatsen.

Barnaktiviteter Malmö - Leo's Lekland

Leo’s Lekland

Leo’s Lekland finns på två olika platser i Malmö, Stora Bernstorp och Stadiongatan. Ett lekland som passar för alla barn, små som stora, här finns något för alla. Det finns rutschkanor, trampoliner hinderbanor och mycket mer. Här finns även en speciell avdelning för de minsta barnen.   

Barnaktiviteter Malmö - Barnens scen

Barnens scen

Barnens scen är ett gult runt hus som ligger i Folkets Park. Här arrangeras barnkultur i form av cirkus, teater, dans, film och musik med mera. Här finns arrangemang både vardagar och helger året runt. 

Jump Malmö

Jump

På Jump finns oändligt med trampoliner och studsmattor, ninjabanor, dodgeball med mera. Här finns även en avgränsad del för de mindre barnen. Jump ligger vid Jägersro Center. 

Barnaktiviteter Malmö - Dino City

DinoCity

Ett dinosaurie-lekland där barnen kan låta fantasin och kreativiteten flöda. Här kan man leka rollspel och prova på att vara frisör, brandman, polis och mycket mer. Här finns även klätterbanor, repbroar och mycket mer.