Sankt Gertrud

MÖTESPLATSER

Vandra de 263 stegen från Centralen, gå in igenom portvalvet från 1500-talet och se där – välkommen in till vårt kvarter på Sankt Gertrud. Korsvirke och stockrosor. Kringbyggda gamla hus mitt i centrala Malmö. En liten oas som är så charmig att du nästan borde vara i Köpenhamn för att få samma känsla.

Flytta in till oss med ditt nästa möte. Och tänk inte så mycket på allt runt omkring – det har vi redan gjort och funderat ut den bästa lokalen för dig, dukat upp godaste frukostbuffén, lunchen, fikat och alla tekniska detaljer. Rum och lokaler finns från 2 upp till nästan 400 personer och möjligheterna att arrangera möten, event, kongresser eller mässor är, om inte oändliga, så näst intill.

Behöver några av dina medarbetare sova på saken går det alldeles utmärkt på något av våra samarbetshotell, bara några nyttiga andetag bort. Att avsluta mötet i kvarteret går alldeles utmärkt också. Här ligger både Malmös enda champagnebar, San Greal, och stadens mest skogsgröna restaurang, Haqvin. Vill ni ha en riktigt bra teambuilding på mötet har vi även Sherlocked.se på samma gård.

På Sankt Gertrud arbetar vi också aktivt med hållbarhet med vår egen miljöpolicy helt baserad på FNs 17 globala mål. När både vi som jobbar här och våra gäster förstår varför vi t ex hellre serverar bufféer, kommunicerar digitalt eller inte använder pappersdukar, då har vi alla hjälpt till i vår strävan mot en mer hållbar värld.

Välkommen till Sankt Gertrud. Självfallet finns vi kvar i våra charmfulla hus sedan några hundra år. Annars vore vi ju som vilken annan konferensanläggning som helst.

Det är Sankt Gertrud långt ifrån!

Spela videoklipp