Search

Mat & Dryck

gjuteriet

La Fonderie

Paris möter Malmö med franska klassiker och noga utvald dryck. Lunch, middag och cocktails i en unik & skön miljö.
drumbar

Drumbar

En liten bit av Skottland mitt i city. I ett av Malmös äldsta hus mitt på charmiga Lilla torg ligger denna skotska pub
hyllie bryggeri

Hyllie Bryggeri

Vi erbjuder ett brett utbud av ölstilar. Vår Signature Line är konsekvent tillgänglig under hela året, medan vår Limited Line är tillverkad för endast en enda sats eller ett fåtal.
isakaya koi

Isakaya Koi

Mitt på Lilla Torg i Malmö ligger denna japanska restaurang i izakayastil som blivit en självklar samlingsplats både för sushiälskare och nattklubbsbesökare.
moosehead

Moosehead

Ditt vardagsrum mitt i city Här hittar du en avslappnad atmosfär mitt på Lilla Torg med skön musik, härliga människor, trevlig dryck och god mat.
centiliter & Gram

Centiliter & Gram

Cocktailbaren som du hittar på Stortorget är känd för sina goda drinkar och det är ett populärt vattenhål i Malmös restaurangvärld.
Spegeln Bio Bar & Bistro

Spegeln Bio Bar & Bistro

Från svenska klassiker till franska delikatesser. Bistro Spegeln inspireras av europeiska smaker och baserar rätterna på säsongens råvaror. Njut av utsikten över Stortorget från vår Parisinspirerade uteservering eller upplev insidans charmiga atmosfär och originella vintageinredning.
Malmö Live

The Terrace at Clarion Hotel® Malmö Live

Pulserande atmosfär tar oss ner till de solkyssta stränderna vid Amalfikusten. Sippa på en handgjord cocktail och njut av sommaren!