Sök

Mat & Dryck

Malmö Saluhall

Malmö Saluhall

Ett himmelrike för matälskare! Upptäck nischade matkoncept, passionerade kockar och noggrant utvalda råvaror.
Grand Italian dinner

Grand Italian

Vår destination för italienska matupplevelser. På 25e våningen i ny eklektisk design skapar vi en exceptionell matresa genom Italien. Till det en stor italiensk vinlista, cocktailbar och den magiska utsikten av Malmö och Öresund.
Musikshow

Matverkstaden

Goda luncher dagtid och underhållning och skönt häng kvällstid i en av Malmös bäst bevarade industrilokaler. Stora och små event.
Skybar @ Malmö Arena Hotel

Skybar @ Malmö Arena Hotel

Stadens största skybar 85 m ö h, med en unik vy över Bron och Malmö. Samlas för en AW, njut av goda pizzor och andra enkla maträtter.
Restaurang Marie Antoinette

Restaurang Marie Antoinette

Kärlek, kreativitet och eftertanke är huvudingredienserna hos Årets Restaurang. Här bjuds det på mervärde i form av proffsig service, härlig atmosfär och smaker som är lika delar delikata som nytänkande.
Bjerred Station

Bjerreds Station

Restaurang, bar och mötesplats i det havsnära f d stationshuset. Live-uppträdanden i trädgården, utmärkta konferensfaciliteter.
The Terrace - Turistattraktioner i Malmö

The Terrace

Grön oas med Miamivibbar på ett av Clarion Malmö Lives tak. För kvällar med spritziga cocktails, kall öl och nåt direkt från grillen.
MJ’S Restaurang - Turistattraktioner i Malmö

MJ’S Restaurang

Ett stenkast från Lilla Torg ligger denna urbana oas med hotell, restaurang och bar. Lunch, brunch och middagar i mellanrättsformat.