Sök

Välkommen till en Schlager/Eurovisionafton på Slagthuset!

NYHETER

Succékonceptet från The Tivoli har fått schlager-vittring och besöker Slagthuset för en kväll av god mat, gott snack och inte minst; en jäkla massa schlager! Damma av boan, putsa upp dina gyllene skor och sväng loss till en kavalkad av mello- och eurovision-hits!

Live på scen: Svergies Näst Snyggaste Band
SNSB är ett av landets mest anlitade coverband/showband och turnerar året om i mestadels Sverige, men även i övriga Norden. Bandet besöker under sommar och vinter de mest kända semesterorterna som Sälenfjällen, Tylösand, Öland och Åre, för att nämna några. SNSB framför alla sina låtar med en knivskarp finess som garanterat kommer få dig att trivas!

DJ: Sticky Bomb (Wilmer X)
Är det någon som vet hur man levererar en fest så är det DJ Sticky Bomb! Han har varit ett välbekant ansikte bakom båset på KB sedan urminnes tider och har en oklanderig känsla för att välja ut låtarna som får dansgolvet att koka och publiken att skråla för full hals. Den 8 maj besöker han Slagthuset med bagaget fyllt till bredden med de bästa partylåtarna från Melodifestivalen och Eurovision.

Kvällens program
Dörrar: 17:00
Buffé: 17:00-19:00
DJ: från 17:00
Livemusik: 19:10

Pris
Fri entré kl. 17:00-18:00
Förköp: 100 kr, inklusive 1 dryck, garderob och egen kö
I dörren: 150 kr, inklusive 1 dryck och garderob
Buffé: 225 kr, inklusive 1 dryck, garderob och inträde

Åldersgräns: 18 år

Välkommen till en Schlager/Eurovisionafton på Slagthuset!