Sök

Eurovision på LEAP

NYHETER

På LEAP Indoor Skydiving och Padel Center smygstartar vi med Eurovisionfirandet kombinerat med vårt eget 1-årsfirande redan lördagen den 27 april!

27 april:

Vi bjuder in till en härlig kväll med fantastisk mat och dryck ackompanjerat av det medryckande livebandet Jojs, som blandar eurovisionhits med populära covers från alla tider. Boka bord i restaurangen för en helkväll eller snöra på dig dansskorna och anslut för fest, dans och barhäng med goda drinkar och shufflespel!’

8 maj:

Glitter-AW på LEAP

Var med på härlig Glitter-AW på LEAP Indoor Skydiving och Padelcenter. Det blir sång, musik., goda drinkar med snack samt karaokequiz under ledning av vår duktiga karaokevärdinna! Givetvis blir det Eurovisiontema på det hela!

Facebookevent här:

Dagligen 13.00 & 18.00 från 1 – 10 maj, 11.30 & 16 30 den 11 maj

Gratis flygshow

Varje dag under Eurovision bjuder vi på LEAP Indoor Skydiving på en häpnadsväckande flygshow inne i vindtunneln. Barn, ungdomar, instruktörer och pensionärer samsas för att ge dig en häftig upplevelse och locka till flygandets ädla konst. Kanske vill du själv prova på att flyga? Showen är givetvis gratis!

Facebook event här:

11 maj

Finalvisning på Pascal

Se finalen på plats i Hyllie! Bara 100 meter från scenen där artisterna uppträder har du nu möjlighet att uppleva finalen tillsammans med dina kompisar på Restaurang Pascal. Utöver visning av kvällens final anordnas det festligheter på plats med bland annat Eurovision-Bingo (baserat på händelser i kvällen program) med fina vinster! Vem i kompisgänget får sin bricka fylld först?

Facebookevent här:

Eurovision på LEAP