Möten

Att mötas är viktigt – vare sig det gäller det stora eller lilla mötet. Det kan vara kreativa möten, informationsmöten eller en aktivitet för att stärka personalen. Ett tillfälle för inspiration och engagemang. Vi tar emot alla former av möten. Hör av dig till någon av våra medlemmar som hjälper dig skräddarsy just ditt möte.

Här kan du läsa om vilka möten som kommer till Malmö 2022 och 2023

Folk Mat och Möten

Folk Mat och Möten

Där folk och god mat möts!
Folk mat & Möten är en modern mötesplats mitt i Malmös mest spännande stadsdel.
Glasklart Event & Restaurang

Glasklart Event & Restaurang

På Glasklart bjuds du alltid på upplevelser av högsta kvalitet och förträfflig service, oavsett om ni är 100 eller 750 personer. Vi har lång erfarenhet av att göra det genuint klassiska, det trendiga eller varför inte något helt galet?
High Court Meetings

High Court Meetings

I hjärtat av Malmö hittar du High Court. En ikon här i staden. Med kanalen och slottsparken som utsikt blir vår anrika byggnad en fin plats att fira livets fester på. Det gör även att vi blir en inspirerande plats för möten och konferenser. Under pandemin utvecklade vi även vårt digitala erbjudande – så du får ett professionellt studioproducerat digitalt möte.
Informationsteknik

Informationsteknik

Teknik för möten och mötesplatser.
Vi förser kunder med tekniska lösningar inom video- och mötesteknik för event och permanenta installationer. Vår samlade kompetens gör att vi alltid kan erbjuda anpassade tekniska lösningar utifrån kundens behov. Vi är en rikstäckande helhetsleverantör som hjälper er från idé till genomförande med både stora och små projekt
m:brane

m:brane

m:brane är ett internationellt finansieringsforum för professionella inom den audio-visuella industrin.
Malmö Arena

Malmö Arena

Malmö Arenas lokaler är anpassade för små och stora möten och events, från 2 till 10.000 deltagare! Vi hjälper er gärna att arrangera ert företagsevent, konferens, kongress, bolagsstämma, styrelsemöte, utställning, middag, mingel, eller varför inte arrangera årets julfest eller sommarfest hos oss? Möjligheterna är många på Malmö Arena, oavsett antal deltagare.
Malmö Arena Hotel

Malmö Arena Hotel

Malmö Arena Hotel ligger på bästa läge i Malmö, nämligen i Hyllie, navet i Öresundsregionen. Hit tar du dig väldigt enkelt och smidigt, vare sig du kommer med flyg, tåg, buss, bil eller cykel. Hotellet har flexibla, ljusa och moderna möteslokaler med god komfort.
Malmömässan

Malmömässan

Malmömässan är en av Europas bäst belägna stora mötesanläggningar med 12 min till Kastrup och 6 min till Malmö centrum. Här erbjuds 17st flexibla möteslokaler med tillgång till stora event och mässytor på totalt 22.000 kvm.
Meet again

Meet again

Meetagain – certifierad professionell kongressarragör (pco) som erbjuder totallösningar inom konferenser, kongresser och andra evenemang. Med över 30 års branscherfarenhet har vi skaffat oss gedigna kunskaper om hur vi med personlig service och på ett kostnadseffektivt sätt organiserar möten.
MFF Event AB

MFF Event AB

1910 är en mötesplats som inte liknar någon annan. Här har framgångens vindar blåst i mer än hundra år. Det är en plats för människor som vill mötas, bygga vinnande lag och nå gemensamma mål.
Mkon - Destinationssamverkan Visit Malmö

Mkon

Vi är en av Sveriges ledande kongressbyråer, med fokus på medicinska och vetenskapliga kongresser. Vi tillhandahåller möteslösningar för organisationer, företag och statlig verksamhet. Våra tjänster innefattar alla aspekter av mötesplanering och produktion. Med kompetent och kunnig personal hanterar vi små som stora möten runt om i hela Sverige och i Norra Europa.

Sankt Gertrud

Vandra de 263 stegen från Centralen, gå in igenom portvalvet från 1500-talet och se där – välkommen in till vårt kvarter på Sankt Gertrud. Korsvirke och stockrosor. Kringbyggda gamla hus mitt i centrala Malmö. En liten oas som är så charmig att du nästan borde vara i Köpenhamn för att få samma känsla.
Slagthuset i Malmö

Slagthuset

Evenemangslokal med en mängd konserter, föreställningar och mässor. Vi erbjuder också möjligheten att boka möten och konferenser, stora som små, på bästa läge mitt i Malmö. I vår mysiga restaurang serveras även lunch på vardagar!
Teknikleverantör Tune AB

Teknikleverantör Tune AB

För oss på Tune är långsiktiga relationer och kvalitet grunden till lyckade evenemang.
Turning Torso – Sky High Meetings

Turning Torso – Sky High Meetings

Välkommen upp i Skandinaviens högsta skyskrapa. På översta våningarna 53 och 54 i Turning Torso hittar du Malmös mest imponerande och unika mötesplats.