Sök

Utmaningarnas Hus | Konferens & kick off

MÖTESPLATSER

Sedan 2006 har Utmaningarnas Hus förgyllt konferenser med deras unika aktiviteter och förträffliga service. Anläggningen på Limhamn rymmer 3 konferenslokaler, en festlokal och en aktivitetsarena med 38 unika uppdrag. Aktiviteterna är skräddarsydda för att passa grupper på jakt efter en rolig aktivitet som passar alla på företaget.

Vårt motto är: “Work Hard, Play Harder” och vi hoppas att ni anammar detta när ni bokar konferens hos oss. Sätt guldkant på er konferensdag med våra roliga aktiviteter där glädje är ledord nummer ett. Förbered er på en upplevelse utöver det vanliga och service i världsklass.

Botanisera bland färdiga konferenspaket med transparenta priser och ett ”all inclusive” koncept där måltider, dryck och utrustning ingår. Har ni egna tankar och mål med er dag designar vi gärna det bästa upplägget för er konferens, oavsett om ni är 4 eller 140 deltagare.

Nyfikna? Klicka er vidare till vår hemsida för att läsa mer och kontakta oss. Varmt välkomna till oss på Utmaningarnas Hus!

Konferens på Utmaningarnas Hus i Malmö