Search

Malmötips

Sommarlov 2024 (c) SVT Foto Mattias Ankrah
Sommarlov 2024 (c) SVT Foto Mattias Ankrah

SOMMARLOV & SOMMARLIV I MALMÖ

Du ska inte tro det blir sommar… förrän SVT sänder Sommarlov inför en stor och entusiastisk live-publik från Malmö. Men det är bara början! För aktiva barnfamiljer finns det massor av skoj att upptäcka i Malmö. Här är den: din guide till sommarlivet med barn i Malmö-by-the-sea.

Se tidigare tips

Malmö Garden Show (c) Malmö stad

Garden show, gaming & design

Knappt har Eurovisionglittret virvlat bort från gator och torg förrän nya evenemang drar in i storstaden dit den svenska sommaren kommer allra först. Maj månad i Malmö levererar bland annat gardening, gaming och design i stort format. Häng med!
NEXT TO NORMAL - MALMÖ OPERA 2024 foto: Camilla Rehnstrand

Sjukt mycket bra på Malmös scener

En musikal om psykisk ohälsa, kan det verkligen vara något? Om det kan! När Next to Normal intar Malmö Opera den 15 mars är det efter att ha firat stora triumfer på Broadway, vunnit Pulitzerpris och Tony Awards och gjort succé på scener över hela världen.
eurovision 2024 malmö loreen

Välkommen tillbaka till Malmö och Eurovision 2024!

Välkommen till ett nytt kapitel i Eurovisionens historia, där musiken inte känner några gränser och där Malmö återigen blir en plats för magi, fest och oförglömliga ögonblick. Det är med varm hand Malmö stad bjuder in dig att vara med och fira Eurovision Song Contest 2024!