Sök

Malmötips arkiv

Se alla tips!

Malmö Garden Show (c) Malmö stad

Garden show, gaming & design

Knappt har Eurovisionglittret virvlat bort från gator och torg förrän nya evenemang drar in i storstaden dit den svenska sommaren kommer allra först. Maj månad i Malmö levererar bland annat gardening, gaming och design i stort format. Häng med!
NEXT TO NORMAL - MALMÖ OPERA 2024 foto: Camilla Rehnstrand

Sjukt mycket bra på Malmös scener

En musikal om psykisk ohälsa, kan det verkligen vara något? Om det kan! När Next to Normal intar Malmö Opera den 15 mars är det efter att ha firat stora triumfer på Broadway, vunnit Pulitzerpris och Tony Awards och gjort succé på scener över hela världen.
eurovision 2024 malmö loreen

Välkommen tillbaka till Malmö och Eurovision 2024!

Välkommen till ett nytt kapitel i Eurovisionens historia, där musiken inte känner några gränser och där Malmö återigen blir en plats för magi, fest och oförglömliga ögonblick. Det är med varm hand Malmö stad bjuder in dig att vara med och fira Eurovision Song Contest 2024!
THE SHOW – A Tribute to ABBA

Det börjar verka Mello, Malmö!

Geléhallon, choklad och rosor i all ära. Hur visas egentligen kärlek bättre än med ljuv musik? På Alla hjärtans dag – eller på vilken annan dag som helst. 2024 är Eurovision Song Contest-året i Malmö och det finns många sätt att bli en del av kärleksfesten <3
Malmö Citysamverkan, Vinter i City.

Att göra i Malmö mellan jul & Knut

Festligt, fantasifullt, familjärt! När 2023 tippar över i ”Eurovision-året” 2024 blir Malmö till en enda glittrande Instaspot. Utomhus tar ljuseventet Vinter i City, gnistrande Vinterdröm i Folkets Park samt en majestätiskt upplyst Öresundsbro upp fajten mot mörkrets krafter. Men även inomhus väntar förstås en massa highlights…
Julmarknader i Malmö 2023

Ladda för jul i Malmö: 4 festliga julmarknader

”Faller snö i november, vankas jul i december.” Oavsett hur det blir med snön och oavsett hur du vill att julen ska vara – kompromisslös eller ganska ”chill” – så är det alltid kul att ladda för jul i Malmö. Vi hjälper dig att hitta ”your cup of glögg” 2023!