Malmö tips

Malmöprofilernas favoritplatser.

Malmöprofilernas favoritplatser.

Här är en glimt av de favoritplatser malmöprofilerna valt ut.

Turning Torso

Malmöprofilernas favoritplatser.

- Här är en glimt av de favoritplatser malmöprofilerna valt ut.

Caroline Seger

Den ömsesidiga kärleken mellan Malmö och Caroline Seger.

- Avsnitt 5 i serien malmöprofilernas favoritplatser.

Möt en av våra största fotbollsstjärnor; Caroline Seger. Hör henne berätta om sin favoritplats och om hennes karriär som enligt henne började redan när hon var 5 år gammal.
Sandra Mastio och Nicolas Lunabba

Malmös pizzadrotting och Helamalmös Nicolas Lunabba

- Avsnitt 4 i serien malmöprofilernas favoritplatser.

Två sanna malmöiter visar sina favoritplaster i Malmö. Och då pratar vi inte bara mat utan hur man kan hamna på rätt sida.
Dilan & Moa

Komikerparet Dilan & Moas favoritplatser i Malmö.

- Nytt avsnitt i miniserien där malmöprofilerna visar oss sin favoritplats i vår stad.

Två av Sveriges största komiker flyttade till Malmö för över 10 år sedan. Hör de berätta varför de älskar Malmö och vad som fick dem att lämna Norrland och Stockholm.
Emil Sylvegård, Malmö Redhawks

Malmöprofilernas favoritplatser avsnitt 2 – bröderna Sylvegård

Ny film. Nya profiler! Möt bröderna Emil och Marcus Sylvegård från Malmö Redhawks. Är dom lika tuffa privat som på isen?
Sandra Stojiljkovic

Premiär för Malmöprofilernas favoritplatser!

- Först ut är skådespelaren Sandra Stojiljkovic

Premiär för Malmöprofilernas favoritplatser! Sissela Benn är programledare för Desstinationssamverkans miniserie i fem delar och först ut är skådespelaren Sandra Stojiljkovic som har blivit polisen Dani med svenskarna efter Tunna Blå Linjens succé.
Melodifestivalen deltävling i Malmö 2023

Mellomys x 3 i Malmö!

Äntligen är Melodifestivalen tillbaka i Malmö – en folkfest för alla åldrar och en given sportlovssuccé. Men deltävlingen den 25 februari är faktiskt inte den enda aktuella händelsen med ”Mello”-koppling i Malmö denna s(c)envinter. Glitterboan kan plockas fram inte mindre än 3 gånger på kort tid!
Banksy utställning

Banksy & Handbolls-VM sätter färg på Malmö

Bollkonst i världsklass eller street art i världsklass? Eller förresten – varför välja? När street artens superstjärna hyllas i Malmö och Handbolls-VM för herrar spelas på Malmö Arena är det lätt att känna livsandarna vakna, mitt i blekaste vintern!
Jullov i Folkets park i Malmö

Fira jullovet i Malmö

Blir det ett jullov i Malmö i år? Grattis till ett bra val! I storsta’n med nära till allt är det  nämligen lika lätt att hitta mellandagsskoj för alla som skön feststämning när det väl är dags att skåla in 2023.
Mitt om natten på Nöjesteatern

Rockig scenhöst med punkattityd

Gillar du rockmusikaler? Grattis! Denna höst erbjuder Malmös privatscener inte mindre än två ösiga musikaler med 1980-talsvajb. På Nöjesteatern ges en svensk version av danska musikalsuccén Midt om natten, med hits av rockcharmören Kim Larsen och bandet Gasolin’. Och Noice Rockmusikalen på Slagthuset låter oss återuppleva kultgruppen Noice.
Anastasia - Musikshow Malmö

Malmö en regnig dag

Höstsol och krispig luft. Eller blåst på tvären och regn som bara öser ner? Misströsta inte! Malmös aktivitetsutbud är vattentätt nog för att stå emot några skurar. Med andra ord är prognosen strålande för att ni ska hitta något kul att göra även om solen lyser med sin frånvaro.
Hyllie Malmö

Shoppa, se & upplev

- i kosmopolitiska Hyllie

Ett av Europas bästa shoppingcenter, en hyllad världsutställning på besök och en arena som hyst såväl Påve Franciskus som Eurovision. Det är lite av vad som finns att upptäcka i Hyllie, en futuristisk och klimatsmart stadsdel bara 3 minuter med tåg från Malmö city och 10 minuter från Köpenhamns flygplats.
Ribban Foto Werner Nystrand

Oh boy, vilket vackert väder!

- maxade sommardagar i Malmö

Reser du på semester med barn eller tonåringar i sommar? Då har ni mycket att hämta i Malmö! Gör dig och familjen redo för en riktigt fartfylld och äventyrlig sommar.
Sommarlov - Familjeaktiviteter i Malmö

Magiska familjeäventyr i Malmö

- sommaren 2022 blir sagolik!

Träffa Sommarskuggan efter frukost, hälsa på Lilla My till lunch och se Robin Hood och Prins John fajtas på slottet om kvällen. En helt vanlig sommardag i Malmö, med andra ord!